U sklopu projekta “Razvoj obrazovnih programa za građevinska zanimanja u području energetski učinkovite gradnje” počeli su upisi za programe usavršavanja:

  • Fasader na izvođenju radova u području energetski učinkovite gradnje
  • Tehničar u području energetski učinkovite gradnje

MIOŠ KarlovacGraditeljska, prirodoslovna i rudarska škola Varaždin besplatno će educirati prvu grupu polaznika, a ciljna skupina su nezaposleni građevinski radnici u Karlovačkoj i Varaždinskoj županiji.

Upisi će trajati do 12. rujna, a nastava počinje 19. rujna 2016.

EU projekt pod nazivom “Razvoj obrazovnih programa za građevinska zanimanja u području energetski učinkovite gradnje“ provode Mješovita industrijsko-obrtnička škola (MIOŠ) iz Karlovca te projektni partneri: Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola (GPRŠ) iz Varaždina, Karlovačka županija (KŽ) i Varaždinska županija (VŽ).

Ciljevi projekta uključuju razvoj novog standarda kvalifikacija te dva nova programa usavršavanja u području energetski učinkovite gradnje. Kroz projekt su osigurana sredstva za razvoj i izvođenje nastave za prvu generaciju polaznika. Ukupna vrijednost projekta je 791.066,10 kn, a bespovratna potpora iznosi 751.512,80 kn. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Više informacija na:

Programi usavršavanja